ייעוץ מקצועי לזוגיות

תאריך פנייה: 07.01.2007 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
חסוי
אין אהבה או אני כזאת ?
07.01.2007 • 16:16

שלום רב,
אני נשואה שנתיים + ילד בן שנה וחצי. לפני ההריון אהבתי את בעלי ( ככה חשבתי לפחות). אבל עכשיו לדעתי אני לא אוהבת... כי :1. אני לא כל כך רוצה סקס איתו2. ההתנהגות שלו מעצבנת אותי ( למרות שהוא עוזר לי בבית ,שוטף כלים , תולה כביסה, מטייל עם ילד ) , אבל איך שהוא משחק עם ילד זה מעצבן , אם הוא יושב מול מחשב זה מעצבן.3. אם אין לנו סקס איזה 3 ימים אז אני מפחדת להתלבש מולו שלא יראה אותי ערומה כי יש אני רואה איך הוא מסתכל אלי ורוצה אותי ( וזה מעצבן אותי !! )בקיצור.... אני חושבת שאי רצון לקיים יחסי מין זה בגלל שאני לא מכבדת אותו כבנאדם.אני לא רואה בו גבר אמיתי.....היו לי סה"כ 2 גברים לפניו , 4 שנים כל אחד, ואת כולם אני עזבתי לבד.אם בעלי , נכנסי להריון שנה השניה להכרותנו.... אז לכן אנו ביחד .יכול להיות אם לא הייתי מתחתנת אני נפרדת ממנו גם...למרות שאני כן אהבתי אותו פעם , והוא כן גירה אותי פעם....איך אני יכולה לדעת דבר כזה : האם אני פשוט כזאת ותמיד אמצא בעיות אצל צד השני (גבר) או פשוט התחתנתי עם בנאדם הלא נכון וצריך להמשיך לחפש ??תודה רבה !

ד"ר אורן חסון
נקודת מבט על העולם שלך
08.01.2007 • 23:53

חסוי יקרה,
כל הדברים שכתבת יכולים להיות. אם הדברים חשובים לך, ואם קשה לך להשלים עם אי ידיעתם, ואם קשה לך לחיות עם האיש שלך במצב הנוכחי (ואני חושב שזה מה שאת כותבת לי), כדאי שתגיעי לייעוץ מקצועי. זה לא רק יעזור לך למצוא פתרונות, אלא גם לקבל משוב על נקודת המבט שלך על העולם שלך. כשאת עם כל כך הרבה שאלות חשובות ובלתי פתורות, כדאי לך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083