ייעוץ זוגי: קושי באחריות ופתרונות

תאריך פנייה: 13.09.2006 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
אנה
אנחנו לא מסתדרים בכלל
13.09.2006 • 23:28

אני בת 21 , נשואה 4 שנים במשך הארבע שניים היה לנו בעיות כספיים וזה השפיע על החיים שלאנו מאוד אנחנו מאוהבים אחד בשיני אבל אני אשה רומאנטית והוא גברי יותר וחושב שגבר צריך לצעוק ולשלוט בבית וזה הוא . ודבר נוסף עם מדעותו למצב הכספי הוא לא מתאמץ אפ פעם לעשות מה שהוא למען הבית שלנו ימה שהכי גרוע שאנו אחראי בכלל לכלוםץץובקשר לאהבה אנחנו ממש שונים ,שונם לגמרי ..................אני מקווה שתוכל לעזור ליתודה אנה

ד"ר אורן חסון
כדאי שתחפשו דרכים להסתדר
16.09.2006 • 10:08

אנה יקרה,
במונחים התרבותיים/חברתיים של היום, נישאת מוקדם מאד, וחבל שלא כתבת באיזה גיל הוא. גם לא כתבת אם יש לכם ילדים. לצערי, נתת לי מעט מדי מידע כדי לומר לך מה לעשות, פרט לכך שנראה לי שאתם זקוקים ליעוץ זוגי ולהדרכה. לפי דברייך, קשה לו לקחת אחריות. לפי דברייך, הוא כנראה גם מתוסכל מכיוון שאת כנראה לא מאפשרת לו לעשות מספר דברים שהוא רוצה, בין אם אלה דברים שקשורים לכסף, ובין אם אלה דברים אחרים. אם אין לכם אפשרויות כלכליות, לכו לקבל יעוץ זוגי בקופת חולים. אמנם תצטרכו, ככל הנראה, להמתין בתור, אבל מוטב מאוחר מאשר אף פעם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אנה
אני צרכה עזרה דחופה
17.09.2006 • 02:39

אני בת21 , ובעלי בן27 ,אנחנו נשאים 4 שנים אני והוא לא מסתדרים בככל אבל אני עדין אוהבת אותו והוא גם יש לנו הרבה בעיות וזה גורם תמיד למתח ועצבים אני רוצה לשבר את הזוגיות שלנו רצינו לתגרש לא מזמן אבל לקחנו עוד שנס ניסינו לדבר ולפתור את הבעיות אבל זה לא עוזר והחלתנו לעזר במישי הוא ממחה שיקח אותנו לדרך הנכונה . אני מקווה שתעזרי לנואני ובעלי במצב קספי שלו מאפשר לנו להשקיע הרבה כסף ואני בדקתי דרך המושלם וזה יקר מאוד ואן ביכולתאנו להשקיע הרבה כסף בטיפוליםועוד דבר חשוב מאוד אני ובעלי אמורים לעשות הפריה בעוד חודש וחציאחי 4 שנים נשואיים ואני למען האמת לא רוצה כי אני לא רוצה לסתבך עם ילדים כי אני רואה שאנחנו בכלל לא מסתדרים וזה ממש מתריד אותי ובכול זות בעלי מאוד אוהב ילדים ומחכה לרגע הזה מזמן ומצדי אני מאוד רוצה לדחות את זה עד שנפתור את הבעיה שלנו בזוגיות ואני אן לי אומץ לבקש ממנו לדחות את ההפריה שלא יחשוב שאני לא רוצה ילדים ממנו יבעקר שהבעיה של הילדים ממנו ,אני לא יודעת מה לעשות וכל הזמן אני תרודה בעבודה ובבית אני ממש רוצה לפתור את הבעיות ולחיות בשקת ולבי ילדים מתוך אהבה ושהכל יסתדר כי אני סבלתי הכל במשך ארבע שנים כי אני מאוד אוהבת אותו

ד"ר אורן חסון
לשנות את יחסי הכוחות ביניכם?
18.09.2006 • 00:19

אנה יקרה,
עדיין לא ברור לי מה לא בסדר, רק ברור שמאד קשה לך. ולכן, אני עדיין ממליץ, בתנאים שלכם, לעשות זאת דרך קופת חולים. את צודקת בכך שאם את חוששת להשאר עם ילדים לבד, אז עדיף לראות קודם שאתם מסתדרים.במצבך, מוטב, ובעיקר בגילך כשאת עדיין צעירה, ואת יכולה בקלות "להרשות לעצמך" להתגרש, כי כמעט כל החיים כאשה בוגרת לפנייך, לבדוק קודם טוב אם את רוצה לחיות איתו. חשבי על זה היטב. אם לא מתאים לך, מוטב להפרד מוקדם, אפילו אם את אוהבת אותו. אם כך את מרגישה, עדיף להציב אולטימטום ולנסות לשנות את יחסי הכוחות ביניכם. ואם זה לא מתאים לך, לעזוב, ולחפש זוגיות טובה יותר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083