יחסים: מה המחיר של קשר סודי?

תאריך פנייה: 03.10.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
חדשה
בגידה
03.10.2006 • 19:04

שלום
לפני זמן מה פניתי אלייך וסיפרתי לך על הרומן של עם הבוס שלי, אני נשואה ללא ילדים, חלף לו הזמן, התבגרנו בקשר, אנחנו עובדים יחד בשיתוף פעולה יפה מאוד.הפסקתי את קיום יחסי המין גם משום שאני אוהבת את בעלי מאוד ולא רוצה להרוסוגם משום שאני ובעלי התחלנו בטיפולי פוריות, משום מה לא הצלחנו להיכנס להריון.ולשאלתי...האם זה בסדר שאני רואה בלהתנשק ולהתחבק עם המאהב שלי משהו שאינו פסול?שאינו נחשב ממש לבגידה?היחסים שלי עם בעלי מצויינים ואנחנו ממש ביחד בכל תהליך ההפריה, אני לא רואה בזהממש כדבר שאסור לי לעשות עם המאהב משום שיש רגשות והוא יקר לי אז אני מנשקת אותו. וברור לי ולו לגמרי שזה לא יהיה מעבר.חשוב לי לציין שכל היחסים עם המאהב שונים כלומר אין כמעט אס אמ אסים, לא געגועיםשוברי לב, ובטח לא רצון שהוא יעזוב את ביתו בשביל לחיות איתי.הערכה, אהבה חזקה מאוד שלא תיגמר לעולם.

ד"ר אורן חסון
להדחיק את המחיר
04.10.2006 • 01:49

חדשה יקרה,
אם את יכולה לומר לבן זוגך שאת מתנשקת ומתחבקת עם המאהב שלך, וזה מתאים לו, יכול להיות שזה בסדר. אבל נדמה לי שאת שואלת אותי כי את מרגישה שיש בעיה. בודאי משום שאת יודעת שזה לא מקובל כדבר שהוא "בסדר". רק שאת מרגישה עדיין את הריגוש שהקשר האחר נותן לך, ומחפשת כל תרוץ אפשרי להשאיר את זה כפינת אושר קטנה. את לא צריכה אישור שלי. אם את מרגישה טוב עם זה, ומאושרת יותר, לכי על זה. רק קחי בחשבון שיש לזה מחיר, שהוא התחושה שלך שאת בוגדת באמונו אדם שאת אומרת שאת אוהבת מאד (את הרי מסתירה זאת ממנו, כי את יודעת שהוא לא יאהב את זה, בלשון המעטה), וההסתרה שלך ממנו שמונעת ממך להתמסר לו נפשית ולהתקרב אליו נפשית, והסיכון שאולי זה יתגלה יום אחד. כי ככה הן החלטות שאנחנו עושים: יש להן רווח, ויש להן מחיר, ומכאן ההתלבטות עד להחלטה. זה בסדר להתלבט, כשהדברים אינם ברורים לך עד הסוף, אבל גם לזמן שחולף עד להחלטה יש משמעות. כרגע, אני חושב שיש לך נטייה להדחיק את המחיר.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083