יחסים חלקיים: מה ההשלכות?
נישואים - אמינות
האם שווה לקחת סיכון או לעצור הכל
⌄
שלום .
ככה אולי זה מוכר לכולם אבל לי באופן אישי זה חדש .יצא לי להיתאהב בגבר נשוי , לא במתכוון הכל קרה מהר מאוד אני מאוד מבולבת עם עצמי ולא יודעת מה הכי טוב לי , מצד אחד אני בת 22 וכל החיים לפני ואני עדין יכולה להיתאהב שוב ושוב והוא שכבר שיגרת הנישואים שלו היא אמידה ויחסיו לגבי אישתו והילד לא ישתנה בגללי או אולי כן (תלויי מה יקרה ) נמצאת במצב כזה ללכת עד הסוף או לעזוב הכל ולהיתרחק מזה .. אני מדברת בתור אחת שהרגשות שלה שוות לרגשות שלו ולא חד צדדי כי אחרת לא הייתי נכנסת לזה ,, יצא לנו לדבר על הכל ומהכל והמשיכה היתה נפלאה ( לא גופנית ) אבל תמיד עצר בעדינו הקטע של הנישואים ובצדק לא רוצה להרוס משפחה שלמה וגם לא את החיים שלי בכלל .המצב הוא כזה שהחלטנו שלא לוקחים שום דבר רחוק והדברים נשארים אותו דבר כמו שהיו בעיינים ובמבטים חודרים כי מעבר לזה זה ....לשאלה העיקרת והחשובה האם ללכת עד הסוף איתו ולראות מה ייהיה או פשוט לעצור הכל ולתת ללב לסבול כמה זמן ולעיניים עוד יותר ?אשמח לקבל תשובה
ד"ר אורן חסון
שווה למען מה?
⌄
נ"א יקרה,
את נמצאת בשלב חיים אחר ממנו. לפיכך, ההחלטה שלכם שלא לוקחים שום דבר רחוק, היא בדיוק הדבר שהכי מתאים לגבר נשוי. הוא לא יוכל להתחייב לך, וכשברור לשניכם שאת מסתפקת במועט, זה הדבר הכי מתאים לו. הוא יכול להמשיך את חייו הכפולים, ואת תשימי את חיי הזוגיות שלך בהשהייה, כי זו הרי היחסים שלך הם רק זוגיות חלקית ללא עתיד. חשוב שתביני את ההבדל, ושאת מתאימה את עצמך לצרכיו, ולא להפך.אם את יכולה לעצור את זה עכשיו, זה יהיה לך הרבה יותר קל מאשר לעצור את זה בעוד כמה שנים, כאשר הוא יגרום לך בדרך, למען קיום הזוגיות החשאית הזו, לשכוח איך זה להיות מחוזרים, להפרד מידידים וחברים כי חלק גדול מחייך יצטרך להיות חשאי, ולהתרחק מהורייך, כי גם להם לא תוכלי לספר דבר. תהפכי להיות בזמן הזה הרבה יותר מופנמת וסגורה מכפי שאת היום. וכשתצטרכי להיפתח מחדש לעולם, יהיה לך קשה, כי לא תזכרי כבר איך עושים את זה.זה באשר לפשוט ולמורכב. אפשר לסכם זאת כך: בטווח הקצר יהיה לך יותר טוב אם תהיי איתו, אבל צפי לנפילה קשה מאוחר יותר. לעומת זאת, אם את מוכנה לדחות סיפוקים, בטווח הארוך יהיה לך הרבה יותר טוב, ואולי אפילו הרבה הרבה יותר טוב, עם תעזבי אותו כבר עכשיו.