יוזמה בזוגיות: מה מצופה ממך?

תאריך פנייה: 28.05.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
רוני
השלב הבא
28.05.2006 • 02:16

שלום
ד"ר חסוןבחודשים האחרונים יצאתי עם כמה בנות, עם חלקם יצאתי מספר פעמים אבל לא התפתח שום דבר מעבר לקשר ראשוני נחמד (עד נשיקות ומזמוזים).חלק מהקשרים אני סיימתי.2 מהבנות איתם יצאתי אמרו לי שאני עדין מדי, שניסיתי להבין מאחת מהן למה היא מתכוונת, היא אמרה לי שהיא מצפה שהגבר יכבוש אותה וייזום יותר.אני מבין את מה שהיא ביקשה, במקביל אני ציפיתי לדברים מצידה, אבל הנקודה היא שגם הבחורה השנייה אמרה לי שאני עדין מדי.שניסיתי להבין ולחשוב הבנתי שבאמת ברוב הקשרים הקודמים שלי הבחורות היו יותר אקטיביות.זה גרם לי להסיק (לא במאת האחוזים) שאולי אני לא יודע להשיג את מי שאני רוצה.התחלתי עכשיו לצאת עם בחורה מקסימה, צעירה ממני בכמה שנים (אני בן 25 וחצי), יצאנו 3 פעמים, אני יזמתי, לדעתי מתקדם בצורה נחמדה, קצת התנשקנו והיתה אווירה טובה. מאז הפגישה האחרונה עברו יומיים והבחורה לא מתקשרת. אני מוכרח לציין שגם בפעמים הקודמות אני זה שהתקשרתי לפני הדייט וגם אחרי.אני קצת מבולבל ולא יודע מה לעשות, איך מתקדמים, מה אמורים לעשות, אני לא אוהב לשחק משחקים אבל כנראה שצריך קצת גירויים ולהתגרות בתחילת הקשר, אבל מה הגבול. ואיך מתקדמים הלאה מכאן.אודה לעצתךרוני

ד"ר אורן חסון
נסיון מצטבר
29.05.2006 • 23:50

רוני יקר,
נשים מצפות שאתה תהיה היוזם. אם אתה משהה את הטלפון שלך, זה נראה לצד השני כאילו שאתה משחק משחקים – בדיוק מה שאתה לא רוצה לעשות. כך שמה שאתה מתאר הוא מצב שבו היא מחכה לטלפון ממך, שאינו מגיע. אלא אם כאשר אתה כותב שהיא לא מתקשרת, אתה מתכוון לכך שהיא לא מחזירה טלפונים לאחר שאתה התקשרת. אז זה כבר סיפור אחר.לגבי עניין העדינות: כאן קשה לדעת, לפי כתיבתך, במה בדיוק דברים אמורים. בהחלט תוכל למצוא נשים שזה יתאים להן, ונשים שלא. בכל מקרה, בטחון עצמי הוא דבר חשוב, ולקיחת היוזמה היא אחד הביטויים של הבטחון העצמי.עצם העובדה שיצאת בחודשים האחרונים עם כמה בנות אומרת שאתה יכול, ושאתה יוצר רושם ראשוני טוב. מה עוד שחלק מהקשרים אתה סיימת. העזר בעובדות הללו ובנסיון המצטבר כדי לחזק את הבטחון העצמי שלך.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083