טיפים לשיפור זוגיות: איך להצית מחדש את הניצוץ

תאריך פנייה: 29.06.2006 מס׳ הודעות: 5
חיפוש נושא
לימור
להחזיר את אהבתו אלי איך?
29.06.2006 • 21:58

אני נשואה 10 שנים + 2 ילדיםפעם הוא היה מת עלי מנשק את ידיי בוחן איך אני מתלבשת, איך אני מתאפרת ושואל לאן אני הולכתהיום הוא לא רואה אותי כמעט בגלל השעןת העבודה המרובות שלו וגם שלי....מה שמעניין אותו זה רק כסף חובות ועבודההוא בקושי יוצא איתי עושה לי טובה פעם בשבוע וגם אז מתפצלים אני עושה סיבוב פה את עם הילדים ואני יאסוף אותכם ב-8והביתה איפה האהבה ברכה לנו איך להחזיר אותו אלי... ושלא יעניין אותו רק החובות הכסף והעבודה..מה אני יכולה לעשות שיתייחס אלי כבר שירדוף אחרי קצת ויתגעגע אלי קצת ושיתקשר אלי קצת...איך להורויד את הביטחון שלו שאני מתה עליו ולא משנה מה הוא יעשה ליואיך הוא יתנהג אלי אשתי מתה עלי היא שלי ואני יעשה מה שאני רוצה והיא תאהב אותי פעם לא היה לו כל כך ביטחון פעם הוא היה אוהב רק אותי באו הילדים החובות זהו נגמרה האהבה ויש רק שיגרה ואני מתה לעשות פה שינוי שהוא יאהב אותי יותר איך להפסיק להתקשר אליו גם זה עשיתי מה מה לעשות אם יש לך כמה עצות טובות אשמח מאד לאמץ אותם ולנסות....חייבת מהפך..... חייבת להרגיש שהוא מת עלי כמו פעם ואולי זה לא יקרה יותר מה אתה אומר....יש לציין שפעם נפרדנו לשבועיים הוא חזר וראיתי הרבה געגועים אליי אבל אני מאד סבלתי מפרידה זאת היה לי מאד קשה.....מה לעשות....האם יש שיטות להחזיר את אהבתו אלי.....

לימור
להחזיר את אהבתו אלי איך?
03.07.2006 • 21:08

מחכה לתשובה תודה לימור

ד"ר אורן חסון
פלירט (כן, גם חנחונים)
04.07.2006 • 09:31

לימור יקרה,
פעם נהגו ללכת, במקרים כאלה, אל אשה שהיתה נותנת לך אבקה שנעשתה משערות ראשו, וכמה קורי עכביש, והיתה אומרת לך לתת לו לשתות את זה. היום דברים כאלה כבר לא עובדים.הגדרת נכון את השפעת השיגרה - שאת הופכת לדבר המובן מאליו, שאין צורך להשקיע כדי להשיג אותו. ולכן, מתאמצים כדי להשיג דברים שלא יגיעו ללא השקעה. את יכולה להסיק מזה שאת צריכה להתרחק ממנו, כדי שיבין שהוא צריך להתאמץ, אבל יש בזה גם סיכונים, וזה קשה לך נפשית, ובצדק, לקחת את הסיכונים האלה.דרך אחרת היא לנסות לגוון. הן בבילויים המשותפים לך ולו (בלבד! ללא הילדים), הן במראה שלך, והן בפלירט (כן, גם חינחונים). אני לא יודע איך את מתנהגת כלפיו ומתנהגת בבית, אבל בהחלט יכול להיות שלמרות שאת מרגישה שהאהבה שלו חומקת לך מבין האצבעות, השיגרה גם כבשה אותך, וגם את מתנהגת אליוכאילוהוא מונח לך בכיס, והפסקת לנהוג בכל אותן שיטות משיכה נשיות שנהגת בהן בתקופת החיזור שלכם, כשהוא נשק את ידייך. בדקי, לכן, גם את עצמך, ולא רק כשאת יוצאת החוצה, אלא גם בבית.ואם יש צורך, ואת חוששת לזוגיות שלכם, לכו ליעוץ זוגי שיעזור לכם להתגבר על קצרים וכעסים, שגם הם מורידים את הרצון לקירבה ולהבעה מעשית של האהבה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
לימור
פלירט (כן, גם חנחונים)
06.07.2006 • 14:47

תודה שענית לי....לא הבנתי למה את המשפטט פלירט וגם חנחונים....למה את מתכוון....בילויים משותפים לבד הוא לא רוצה.... הוא לא רוצה שהילדים ישארו עם בייביסטרוהוריו שומרים כל הזמן על הילדים בבקר ובצהרים ועם הסבתא השניה קשה\הילד לא רוצה להישאר איתה בלילה הוא ירצה לבואבקיצור אי אפשר למשוך אותו לבד איתי לשום מקום....לא מצליחה הוא עובד עד מאוחר וביום שישי אוהב להיות בבית ושבת יוצאים עם הילדים..מה עושים ד"ר..יתודה לימור...

ג'ייק
פלירט (כן, גם חנחונים)
30.03.2011 • 20:13

פשוט תהי איתו כמה שיותר כשאתם יכולים.עם כל החובות הוא פשוט לחוץ. תלטפי אותו זה מאוד מנחם ומעורר געגוע, ובמקום לילה טוב פשוט אולי נשיקה תוססת ועם הזמן הוא יתעורר ויזכר. חשוב להפגין הרבה אהבה כדי לשמור על מצב רוח טוב.אני מאחל לך שזה רק ישתפר, רק אל תוותרי. ההורים שלי ממש "יבשים" וזה משפיע הרבה גם עלי - אני לא יודע איך להפגין אהבה. כך שזה שחשוב לא רק בשבילך אלא בשביל האוירה המשפחתית הכללית.