טיפים לגבי גברים רווקים בני 40

תאריך פנייה: 12.06.2015 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
רווקה34
הכרות שהופסקה
12.06.2015 • 10:47

שלום,
אני בת 34 רווקה, הכרתי דרך האינטרנט בחור בן 40 רווק שנראה לי מתאים לי ביותר. בהתחלה הכל היה יותר ממושלם.יש בינינו המון דברים משותפים, החל משפה משותפת, דעות דומות, יחס לדת, יחס למין ועוד ועוד.הבחור גר במרחק של שעה ורבע נסיעה ממני. נושא המרחק עלה כבר מן ההתחלה, ביוזמתו, וטען כי הוא מגיע לעיר שלי לפחות פעם באמצע שבוע בעקבות עבודה ובסופי שבוע לבקר את הוריו הגרושים.היו לנו בסה"כ 2 דייטים, בטווח של שבועיים, ארוכים מאוד (3-5 שעות) ומהנים מאוד עבור שנינו. לשניהם הוא הגיע עד לעיר שלי. לא היה מגע מיני.בין לבין היו שיחות טלפון ארוכות (של שעה בממוצע) וממכרות. השיחות שלו עם אחרות בד"כ לא זורמות, אבל איתי זה זרם מאוד.הוא אפילו אמר שאני מושלמת, וגם אני חשבתי כך עליו. הייתה כימיה נהדרת.בשבוע שעבר לא נפגשנו כי אמר שהיה חולה, אך שמר איתי על קשר טלפוני יום-יומי.הרגשתי שתדירות המפגשים הזאת נמוכה מאוד והוא הסכים איתי, ולצערי אמרתי לו שזה מוריד לי מההתלהבות (לא באמת ירדה לי ההתלהבות אלא פשוט רציתי שניפגש יותר). אמרתי את זה מתוך תקווה שדברים ישתפרו. הבחור כנראה נלחץ מאוד כי כל הזמן אמר שיש לו הרגשה שאעזוב אותו. האמת שגם אני הרגשתי שהוא יעזוב אותי כי לשנינו יש ניסיון עם קשרים קצרים רבים שנגמרו ביוזמתנו לרוב.יום לאחר מכן, כשדיברנו בטלפון, הבחור נשמע קריר מאוד, אמר שחשב על זה והודיע שהוא לא רואה כיצד אנחנו נפגשים יותר מפעם בשבוע (בדייט השני הוא ניסינו למצוא לזה פתרונות וגם אמר שיצא במשך שנה עם מישהי שקרה ממש קרוב אליי). חזר על המשפט הזה כמה פעמים. אני הבנתי מזה שהוא לא רוצה להמשיך, למרות שלא אמר את זה מפורשות. אולי כדי לא לפגוע, אולי כי לא באמת חשב שזה יוביל לפרידה אלא רק מתוך כעס. הוא שם מחסום. ציינתי בפניו שלא נותנים הרגשה שהמרחק לא בעייתי אם הוא כן.השיחה הייתה קצרה ומוזרה כי הרגשתי שאני מדברת עם עצמי, כמה פעמים חזרתי על זה שהוא זה שנפרד ממני, הוא לא אישר ולא הכחיש, וגם לא הפגין רגשות, לא שיתף במחשבות כמו בשיחות קודמות ולא ניסה לעצור את הפרידה. רק אמר שאם לא נפגשים יום למחרת בערב אז הוא ייסע לבקר את ההורים בבוקר (להזכירך, הם גרים בעיר שלי!). איחלתי לו בהצלחה בהמשך,אני אפילו לא זוכרת אם איחל לי גם. הייתה הרבה אדישות מהצד שלו ברמת השיחה. כששאלתי אותו אם היה משהו נסתר שהפריע לו בי הוא בכל זאת אמר שאני מושלמת.מאז עבר שבוע ויש דממת אלחוט משני הצדדים. מצד אחד באמת היה כיף ומיוחד, מצד שני לא נוצר עדיין קשר רגשי מספיק חזק ולכן אני לא חושבת שהוא ייצור קשר יותר.מה גם שהוא אמר שהוא גרוע בסיום של קשרים ולרוב הוא פשוט לא מסביר. חשבתי שאיתי זה יהיה אחרת. סיכמנו שהפעם זה יהיה אחרת.מטרידה אותי התגובה שלו לסיטואציה, וגם שהוא לא מנסה ליצור קשר. קיוויתי לאוזן קשבת, אולם ייתכן כי ניסחתי את הדברים בצורה לא נכונה.כבר שבוע שאני מסתובבת עם תחושת פספוס שהייתה לי הזדמנות וקלקלתי אותה. קורה לי לעיתים רחוקות שאני באמת מתלהבת ממישהו.מבחינתי הייתי מאוד רוצה להמשיך להכיר. אבל אני לא יודעת איך הדברים נראים מהצד שלו:אולי הוא כבר שכח מהעניין, אולי יצא עם מישהי אחרת במקביל, אולי רוצה ומפחד מדחיה, אולי ויתר עליי...מה דעתך? יש אפשרות לתקן? ואם כן, איך יוצרים קשר בחזרה? אולי גם הפעם הוא ייאטם? אולי לחכות עוד? (ברור שהייתי מעדיפה שהוא זה שייצור את הקשר, גם תהיה לזה השפעה על המשך היחסים) לא התכוונתי שהוא ייסוגואיזה מן סוג קשר זה יהיה? האם אצטרך לברור מילים?כמו-כן קיימת האפשרות שאין כאן פוטנציאל לקשר זוגי, אבל עד שסוף-סוף מצאתי מישהו שבאמת מוצא-חן בעיניי קשה לי להניח למחשבות...

גל
הכרות שהופסקה
13.06.2015 • 20:12

היי
יש מס דברים שאשמח אם תפנימי אותם
ולדעתי ישמשו אותך בקשרים הבאים
את הדברים אני כותב לך מנק מבט של גבר
ראשית מדובר ברווק בן 40 עצם היותו רווק בגיל כזה מעיד כי לא מדובר במציאה גדולה
את צריכה לקחת בחשבון שגבר בגיל כזה מאוד קנאי להרגלים שלו לפינה שלו לפרטיות שלו
ולא בכדי הוא נשאר לבד כל השנים
מרחק שעה וחצי נסיעה הוא מרחק לא קל
אולם שאוהבים הכל מתגמד וקל
שגבר אומר לך מושלמת בפגישה הראשונה את לא צריכה להתפס בזה ולהאמין בזה
קחי הכל הפרופורציות
המלצתי אלייך היא לא להקים "ועדת חקירה "אחרי כל דייט ודייט
תזרמי והמשיכי הלאה חבל על כל דקה ודקה
בהצלחה

רווקה34
אתה צודק
13.06.2015 • 21:33

תודה רבה על התשובה.בסוף אזרתי אומץ ודיברתי איתו.הוא לא יודע מה הוא רוצה מעצמו, זה כנראה לא משהו שאני אמרתי.זה באמת היהToo good to be true...

פביאן
אתה צודק
22.06.2015 • 10:01

היי,קראתי את ההתכתבות.נראה לי שכולנו כל הזמן שואלים את עצמנו- האם אני מפספסת או האם היחס באמת לא ראוי לי.כשאנחנו עומדים על הפרמטרים שלנו ייטב לנו. אנו ראויים ליותר.פביאן