טיפול אישי לאשה נשואה
אישה נשואה
לא יודעת מה לעשות..?
⌄
שלום
לך ד"ר יקר..אני לא יודעת מה לעשות..אני מרגישה שאני חיה את חיי ללא מטרה .אני אישה בת 31 אמא גאה לילד יחיד בן 4 וחצי.. שהוא בעצם כל חיי.אה.. ואני נשואה אבל לא ממש מרגישה את זה, הוא חי בעולם משלו (בעלי) עובד, יוצא, מתעסק עם תחביבים (כדורגל) ואני שם רק כשהוא רעב או שצריך לקנות משהו.. לבית או סתם משהו משותף..אין בינינו כלום.. לא מגע, לא פרגון, לא תיקשורת ..כלום.הוא לא משתף אותי בחייו בכלל ופעם הייתי כועסת ושואלת ומנסה להתערב ולהיות שם אבל היום אני לא.. אני לא מתענינית כי אני לא רוצה להידחף..לא שואלת כי זה לא מעניין אותי..ולא מתקרבת כדיי לא לקבל סירוב... כי נפגעתי פעמים רבות בעבר.יש לציין שאנחנו מנסים להרות שזה קשה לאור העובדה שאין בינינו מגע ואנחנו מקיימים יחסים אך ורק בשביל זה ממש טכני..אגב, אני נראית ממש טוב ובד"כ כלל שמחה וקלילה...יש לציין שאנחנו מגיל 16 יחד והסקס אף פעם לא היה משהו..אבל כן היינו חברים ומדברים אבל היום אני ממש מרגישה שנגמר לו ושהוא לא אוהב אותי..ואני..גם לא אוהבת אותו שזה ממש עצוב אבל איך אפשר לאהוב גבר כזה??קיצר, לא יודעת מה לעשות כי חוץ מהילד שלי המקסים אין לי שום דבר..אין לי כוחות להתמודד עם החיים ואין לי רצון להמשיך לחיות עם אדם זר.וטיפול לא בא בחשבון הוא מאד פרימיטיבי ולא מאמין בזה..ואני כמובן להפך אבל לך ת'דבר עם קיר..תודהאני
ד"ר אורן חסון
טיפול אישי, כדי לדעת.
⌄
אשה נשואה יקרה,
אני חושב שכדאי שתגיעי לטיפול אישי, כדי לבחון כמה דברים. א. כדי להבין מה את רוצה, ומה כדאי לך. ב. בין היתר, אחת השאלות שאת צריכה לברר הוא אם להביא עוד ילד לקשר מתפרק זה הדבר הנכון. ג. לנסות ולבדוק אם ואיך יש אפשרות בכל זאת להניע מחדש את התקשורת ביניכם. ד. ואם תחליטי בסופו של דבר לפרק את המסגרת הזו, אולי טיפול יוכל לתת לך את הכוח לעשות את זה, ואת ההדרכה לעשות את זה נכון לא רק לך, אלא גם לילד.