התקדמות לאחר פרידה: מה מותר?

תאריך פנייה: 04.09.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מ
להיתרחק מי עבר ולכנס לעתיד
04.09.2006 • 23:19

ד"ר אורן ערב טוב.במהלך שנה האחרונה כיבלתי החלטות לא הכי נכונות והחלטתי להתרחק מהן, החלטתי לשלוח את "האקס" שמתריד אותי די הרבה בזמן אחרון לכול הרוחות, החלטתי לחזור ללימודים ולהכיר גברים אחרים.רק מה יש לי פחד גדול מי קשרים חדשים אני לא יודעת ממה להתחיל חוץ מי "האקס" לא ידעתי מזה קשר עם אחרים. אין לי מושג ממה להתחיל אני פוחדת להיפגע שוב.אימא שלי וסבתא שלי החליטו שהן שדכניות שלי ובכול דרך מוזרה הן מחפסות לי קשרים אותו דבר חבריי קשר אחרון שלי היה כחודש וחצי נגמר בגלל שלוחצים אותי לפינה לגבי קיום יחסי מין אני מרגישה שאני לא יכולה לקיים יחסים כאלה רציניים כיא. אני פוחדת שלא יפגעו בי.ב. בגלל האקס שלי שכאילו אני מרגישה שאני חייבת לו משהו ואני יודעת שלאג. או שיש לי בעיה בראשבבקשה תגיד לי אתה

ד"ר אורן חסון
נפלא, אבל גם לאט זה טוב.
05.09.2006 • 23:23

מ יקרה,
אם את עדיין מרגישה מחוייבת לאקס שלך, הרי זה סימן שעוד לא סיימת את תקופת האבל. לכן, זה בסדר להיפגש עם גברים ולראות אותם, ואולי גם להתמזמז פה ושם, אבל גם בסדר לא להיסחף עכשיו ליותר מזה, כי את עדיין לא בשלה, כנראה, לקשר חדש. אז תמשיכי לפגוש גברים, בגלל שזה יעזור לך, בסופו של דבר, להתגבר על תקופת האבל, יותר מאשר אם תישארי לבד בבית, ולטחון את מה שהיה שוב ושוב. אבל אם את מחוברת לעצמך בעניין של מה טוב לך ומה לא, אז אל תתני לאחרים שיבלבלו אותך. אחרי הכל את יודעת טוב יותר מכולם מה את מרגישה, ולכן גם מה הכי נכון לך לעשות.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083