הריון לפני הקשר: מה לעשות?
חסוי ביותר
אני פשוט לא מאמין על עצמי
⌄
אתמול חזרתי מהצבא עברו בקושי שלושה שבועות מאז שאנחנו בקשר , חשבתי שאני מאוהב בה אבל אף פעם לא סמכתי עליה, האמנתי בתוחשת הבטן שלי שאמרה שלי שמי שעזבה קשר בשבילי תעשה זאת שוב..הקשר שלנו הוא כמו של שני מאוהבים בני 17 יש לציין שאני בן 20 והיא 24התקשרתי אתמול והיא אמרה לי שהיא תחזור אליי ושהיא מסדרת כמה עניינים...(איזה עיניינים כבר יש לסדר ב12 בלילה?)אז נסעתי אליה כאילו להביא לה פרח אבל למעשה ידעתי שמשהו לא כשורה...היא לא ענתה לי שהייתי מחוץ לבית שלה ואני כמעט בטוח ב100 אחוז שהיא הייתה עם מישהו אני לא שבור ולא מרוסק אבל ישבתי מחוץ לדלת שלה כמעט שעתיים וחיכיתי שמישהו יצא או שיקרה משהו פשוט הרגשתי אפס, היא בכלל לא חזרה אליהיא אמרה לי לפניי כמה ימים שיש לה מלא רגשות אלי , אבל מההיכרות שלי אם המין הזה כנראה שהם כולן אותו דבר... ושאמרת לי לנסות לשבור כמה שפחות כלים הקשבתי ודר' אני מתבייש להגיד את זה אבל הדרך הכי טובה לא להפגע היא לפגוע, אם הקשר שלי נגמר איתה אני חוזר לחיי ההוללות שלי ולא יהיה שום קשר רציני באופק..
חסוי ביותר
התשובה לא איחרה להגיע
⌄
לפני חצי שעה קיבלתי הודעה ממנה- היא כתבה שהיא השאירה לי משהו בדוארמכתב- אז כן היא בהריון (צדקתי) וכן היא הייתה אתמול עם האקס שלה(שממנו ההריון)הוא בא להרגיע אותה...(אתה לא מבין כמה שאני עצוב ומרוגז שאני כותב את זה..)הוא עזר לה להכנס לפורפורציה והם דיברו עד 3 לפנות בוקר... (ושאני הייתי מחוץ לדלת שלה אתמול הם היו ביחד)היא מתארת במכתב את זה שאני מושלם אבל היא לא רצתה להתחבר רגשית בגלל שהפריע לה הגיל שלי , והיא הרגישה מעצורים לא להכנס לקשר הזה ושכל הזמן היא הייתה מאושרת איתי והיה לה כל כך טובושהיא כן מרגישה את ההבדל בגילאים (היא כל הזמן אמרה את זה מההתחלה בלי שום קשר לדברים שהיו פשוט היא הכניסה לעצמה את זה למוח)אני הייתי בקשר בשנתיים האחרונות עם 4 בנות שהצעירה מהם הייתה בת 25 אני יותר בוגר ממנה...דר' זאת הפעם הראשונה שנפגעתי מבחורה , הפעם הראשונה שבגדו בי ואחרי חיי ההוללות שלי ואחרי שהייתי והכרתי כל כך הרבה בא לי פשוט להקיא מהן הן כולן אותו דבר בדיוק רק בצורות שונות ובתקופות שונותאני לא עניתי לה להודעה ובטח שלא למכתב למרות שהיא כתבה בו שאין לה בעיה להפגש ולדבר פנים מול פנים... ונראה לי שהיא כן מחכה לתשובה חשבתי לכתוב לה את זה מה דעתך?(מצטער על המילים אבל זה בדיוק מה שאני רוצה להגיד לה)חשבתי שאת שונה התאהבתי בך מתוך אמונה שנשארו בנות אמיתיות ואוהבות ונתת לי אשליה שזה נכון נתתי הכל שתיהי מאושרת ותחייכי וזה מה שהיה אבל אתמול שחיכיתי לך מחוץ לדלת וידעתי שיש איתך מישהו הרגשתי שאת זונה בדיוק כמו כולן... ושאני מצטער על כל רגע שבזבזתי עליךודר' רציתי רק שתדע שאם לא היה לי לפנות אליך אני באמת לא יודע מה הייתי עושה אתה בן אדם מדהים שהייתי רוצה לפגוש רק שאני חייל (אם אתה מבין...) אני יצור איתך קשר באי מייל אחרי תגובתך
ד"ר אורן חסון
כשהיא בהריון עוד לפני שהקשר התחיל..
⌄
עידן יקר,
והרי ההריון שלה לא הגיע מעצמו. אתה צריך להיות בוגר מספיק כדי לראות את הדברים גם מנקודת המבט שלה, ובעיקר אם אתה אוהב אותה ורוצה את טובתה. היא היתהחייבתלדבר איתו. גם אם זהו קשר שהיה אמור להיגמר, זה הריון ממנו, והםביחדאמורים להחליט מה לעשות עם זה. ולא אתפלא אם היא תחליט לשמור את העובר, ולהתחתן עם אביו. זו החלטה חשובה שלה, שאתה בה מרכיב לא מאד חשוב.זה שהיית עם נשים בוגרות ממנה, לא אומר שאתה בוגר ממנה. היא בכל זאת נמצאת בשלב מתקדם יותר של חייה. היא נמצאת בגיל שבו נשים חושבות על חתונה וילדים, ואתה עוד בצבא, וזה בכלל לא בראש שלך. גברים שהיא יכולה לצאת איתם, בגילה ומעלה, חלקם כבר בעלי מקצוע ומסודרים כלכלית, כלומר, כאלה שאפשר לבנות איתם בית. אתה יכול להיות מאד כייפי, ומאד אינטליגנטי, מאד מכיר את העולם ומאד בוגר נפשית, אבל את הצרכים האלה שלה אתה לא יכול לספק לה. בגלל הגיל שלך, ובגלל שעוד לא הגעת למה שאתה עצמך תגיע בגיל 25.היא לא בגדה בך, עידן. היא נכנסה להריון לפני הקשר איתך, והיא דואגת עכשיו לעתידה ובצדק גמור. אתה צריך להיות בוגר בנפשך מספיק כדי להבין את זה, ולראות שלצרכים האלה שלה יש משמעות חשובה לא פחות מלצרכים שלך. ואולי יום אחד גם תוכל לפרגן לה את הצרכים שלה, מבלי לכעוס.