הקרבה בזוגיות: מה עושים?

תאריך פנייה: 27.06.2006 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
לא משנה
צעירה כבעבר
27.06.2006 • 12:06

אני ובעלי מכירים 11 שנה, מתוכם יצאנו חמש שנים,יש לי המון בטחון עצמי ביחס ל-כמעט כל דבר,בעלי טוען שהוא מאוד אוהב אותי ושהיה יכול להמשך אלי יותר אילו.........:הייתי יותר מטופחת, הדבר מטריף אותי ,מעולם לא השתנתי ואני אותו אדם שהוא נישא לו,הוא מתלונן על כך שהעליתי 6 קילו במשקלי מאז נישואינולא שהפכתי להיות שמנה אבל גם לא רזה כמו בעבר,הוא מצפה ממני להראות כמו לפני החתונה והילדים (יש לנו שני ילדים)כיצד ניתן להסביר לו שהזמן עושה את שלו ושאורח החיים שלי השתנהאין לי זמן לאימוני כושר אני עובדת במשרה מלאה ומטפלת בילדים ובבית לאחר מכן,מה לעשות ?

ד"ר אורן חסון
חדר כושר: גם הקרבה מצידו
30.06.2006 • 01:05

לא משנה יקרה,
זה נכון שאנשים משתנים עם הזמן. אבל כנראה שהיה חשוב לו שבת זוגו תיראה טוב, והוא רוצה שתמשיכי לקיים את החוזה הבלתי כתוב שהיה ביניכם, לפחות לפי דעתו. קשה לשנות את המשתנים שאליהם הוא נמשך או לא, ולכן יש לכם בעיה. אבל אם זה חשוב לו, יכול להיות שזה צריך להיות חשוב גם לך. אבל את יכולה לנצל את זה שזה חשוב לו, ולהעביר את הכדור אליו: הסבירי לו שאת רוצה להוריד את מה שהוא רוצה שתורידי, אלא שהתנאים לא מאפשרים. ואם הוא רוצה שתעשי זאת בכל זאת, זה ידרוש לא רק הקרבה מצידך, אלא גם הקרבה מצידו – שיאפשר לך, על חשבון הזמן שלו (עבודה, בילויים או מה שהוא יכול לקצץ ממנו), לצאת לחדש כושר, שלוש פעמים בשבוע. יכול להיות שבסופו של דבר, שניכם תצאו מרוצים. אבל גם את צריכה לרצות את הפתרון הזה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
אני שוב
חדר כושר: גם הקרבה מצידו
11.07.2006 • 09:58

תודה דר' ,נרשמתי למכון כושר ואני מתעמלת במרץאך משום מה אני מאוכזבת ממנו על שלא אהב אותי ללא תנאיםלדעתי קשה לי להתגבר על הפגיעה באגווכשאהיה יפה וחטובה לא ארצה שיתקרב אלילמרות שאני אוהבת אותומה לדעתך עלי לעשות?בתודה מראשאני