העדר אושר בזוגיות - מה לעשות?
בני
משווע לאושר
⌄
שלום,
אני בחור בן 38 נשוי 10 שנים+3 ילדים,הבעיה היא שאינני מרוצה ומאושר(אפשר להגיד מדוכא) מחיי-הסיבה העיקרית היא:חיי הנישואין,אני נשוי לאשה שעוד בתחילת הקשר לא הרגשתי שהיא אהבת חיי-היא אדם שמטבעה שקטה,חסרת עניין ומשעממת ,אחת כזו שכמעט לא יוזמת כלום-כולל סקס...-בתחילת הנישואין עוד היה איכשהו סביר, אך עם הגעת הילדים הקצת תשומת לב שהיתה כלפי -עברה כולה לילדים ואני הפכתי לדבר שולי וחסר משמעות בבית,יש בינינו יחסי מין לעיתים רחוקות מאוד(בפעם האחרונה לפני 3 חודשים..) וכבר כשיש היחסים הם במין "עשיית טובה" ואף פעם לא מגיעים מיוזמתה,ועקב כך הפסקתי להנות מהם. נמאס לי :למה מגיע לי לחיות עם אשה כזו: שמשעממת אותי ,שלא מרגשת אותי שאין לי איתה יחסי מין, ובעצם לא אוהבת אותי?? אני רוצה לציין שאני בחור שעובד מרוויח יפה ומשתדל למלא את חובותי לבית ,לא מתפרפר ,לא יוצא לבלות עם חברים -ממש טיפוס ביתי,אך אני מרגיש שחייב לחול שינוי בחיי.!!. אני רוצה לציין בנוגע לאשתי שבאופייה היא אדם קר מאוד,אדיש ושכבר קשה לי ואני מרגיש בשנים האחרונות שאני לא רוצה לבלות את שארית חיי איתה,הברירה היחידה לדעתי היא להפרד..עם כל הצער..!,אני רוצה אשה שתזום,שתעניק שתפנק ושיהיה לי חיי מין טובים איתה! מה דעתך ?
ד"ר אורן חסון
האם יכול להיות מאושר יותר או אחרת?
⌄
בני יקר,
השאלה שלך היא שאלה שלא מעט אנשים שואלים את עצמם מדי פעם. לפעמים זה עניין זמני, לפעמים מחזורי, לפעמים כרוני. אני לא מכיר אותך מספיק כדי לדעת עד כמה מה שאתה מרגיש שייך לך, ועד כמה מזה הוא הנסיבות ו/או בת הזוג שלך, ולכן גם לא מה הכי נכון לך לעשות. אני גם לא יודע אם תרגיש טוב אם תיפרד מאשתך, כי העובדה היא שלא עשית זאת עד כה, ושכנראה היתה לך סיבה לא לעשות כאן. אני מניח שהסיבה לא נעלמה, אלא - אולי – היא נחלשה או שהצורך של התחזק. אולי.האם שינוי בחיי הזוגיות שלך, ותחושה שלך שאשתך אוהבת אותך, יוזמת יותר ועם חיי מין ט ובים יותר, יועיל לך? יכול להיות שכבר מאוחר מדי בשבילך מכדי להאמין, ויכול להיות שעדיין אפשר לשנות. נסו ללכת ליעוץ זוגי.וקרא גם את המאמר הבא:העדר אושר הוא כמו כאב גב: אתה תמיד יודע שזה כואב, אבל לא מהיכן בדיוק זה מגיע.