גרושה בהריון מחפשת אהבה
דנה
הריון וקשר חדש
⌄
אני בת 39. בהריון 3 חודשים. כרגע התגרשתי. (היריעה קצרה מלפרט).כמהה לקשר זוגי.לחיבוק. לשיתוף. לתמיכה.ממיטב נסיונך, האם יש סיכוי שבהריון מישהו יחשוק בי?(חשוב לציין כי סימני ההריון עדיין לא ממש ניכרים ואני בחורה יפה ונראית צעירה בהרבה מגילי)חשבתי לפרסם מודעה במדור הכרויות באינטרנט ובמהלך הפגישה הראשונה לעדכן את הבחור הפוטנציאלי שאני בהריון.האם יש מישהו שירצה אותי בתנאים כאלה או שסתם יכעסו עלי שלא פרטתי עובדה זו במודעה?אין לי כח להתנזר מחום ואהבה עד אחרי שאלד בעזרת ה'.אשמח לתשובה אופטימית(: אבל כמובן שאני רוצה תשובה ריאלית!הרבה תודה!
ד"ר אורן חסון
"בהריון טרי, גרושה טריה ופורחת"
⌄
דנה יקרה,
קשרים אינם נוצרים ברגע, ולכן בהחלט יכול להיות שבעוד חודשיים, כשתצאי לבליינד רביעי או חמישי או יותר, כבר ממילא ייראו את ההריון, ומה אז?אבל הייתי הופך את העניין. בהחלט יכול להיות שיהיו גברים שדווקא העניין הזה של אשה בהריון יקסום להם. אני הייתי מציע לך לכתוב במודעה, במפורש ובמקום בולט, "בהריון טרי, גרושה טריה, נראית נפלא ופורחת, ומחפשת אהבה טריה וחדשה שתחזיק זמן רב יותר מהאחרונה". ומוסיף עוד כמה ממעלותייך ומתכונותייך. ויכול להיות שדווקא הניסוח הזה, הן בשל היותך בהריון, והן בשל הישירות שבו, יסייע לך למצוא את הגבר הנכון.