בעיות תקשורת בזוגיות: פתרון מיידי
k
איך עוצרים כדור שלג ענק?
⌄
אני ובעלי במצב נוראישנינו בשנות השלושים עם תינוקתהריבים יצאו מפרופורציה, בכלל אני כמו קפיץ על כל דבר, שונאת אותו ומודיעה לו את זה כל היום, והוא אדיש ואוכל את עצמו מבפנים אני יודעת, גם כשהוא "מתפוצץ" האגו לא נותן לו לוותר ועוד מלחמה נפתחת, יש לזה השלכות כמו שאין ביננו מגע גופני כמעט בכלל ואני לא מסוגלת להתמודד בלי חיבוקים או מילים טובות אני ממש מרגישה כישלון חסרת ערך ומיותרת כשהוא לא מרעיף עלי אהבה ואני לא מבקשת הרבה רק קצת יחס יותר מזר מוחלט שעובר ברחוב, ואני מדברת על תקופה של חודשים אולי כבר אפילו שנהואז מגיעים לפעמים הרגעים בעיקר לפני השינה שהוא אומר לי הלוואי והיינו יחד והכל היה ביננו טוב, בואי נתחיל דף חדש.שנינו כל כך עייפים מהמלחמה הארוכה והמתישה הזאת אבל אני לא מוותרת! עד שהוא לא יראה לי חרטה אמיתית מילולית ומפורטת אני לא יכולה לסלוח לו על כל הפגיעות (מילוליות) שפגע בי כי אני באמת לא מסוגלת להתגבר עלייהן! והוא לא יעשה את זה כי יש לו אגו ומצפה שגם אני "אתנצל" על כל העלבות, אבל סורי אין מצב.. כאילו אני מרגישה שבהתנצלות כנה מצידו הוא יתחיל להוכיח שהוא אוהב אותי ושאני יקרה לו ולא רק יגיד את זה סתם ככה, אני כבר לא יודעת אם יש ביננו חילוקי דעות באמת או שמרוב שאנחנו ברפש של המצב כל דבר הוא פצצת אטוםזה כבר ממש מגעיל כי למשל עכשיו אנחנו עומדים לעבור דירה (הבית בינתיים בשיפוצים) ויוצא לנו נגיד פעמיים ביום להתנהל מול הבעלי מקצוע וכו' אז המצב הוא:(נכנסים לאוטו) שנאה ואיבה והשפלות-(מגיעים לדירה)ניהול עינייני והתייעצות על ועם הבעלי מקצוע יחד-(נכנסים חזרה לאוטו) שנאה איבה והשפלותכבר אי אפשר ככה! אין לנו שמחת חיים ולא נהנים מכלום יחד, לא משן ראשונה של הילדה ולא מקניית מטבח מדהים לדירה כאילו הכל עובר לידי ואין ערך לחיי, רייקנות בדידות והמון עצבים.בקיצור אני צריכה פתרון שיעזור לנו לעצור בעיקר ולשקם, כמו בית מלון שבוע אבל זה לא כזה כייף עם תינוקת ובטח נתרכז בה, באור של חיינו שאנחנו מכורים לה וברור לי שהיא מרגישה מה קורה, במקום בנו, אולי סדנא לשנינו משהו קצר אם תוכלו לכוון אותי לדבר כזה זה ממש יכול להיות מעניין... שינוי אווירה חיובי לא שגרתי, באינטרנט יש הרבה כאלה אני מעדיפה משהו קולע בהמלצתכם, מכירים משהו כזה?
ד"ר אורן חסון
לצאת מכדור השלג המדהים, אל החיים.
⌄
Kיקרה,
לא אמליץ לך על שבוע נופש או סדנה, כמשהו קצר שיכול להשפיע, כי אני לא ממש מאמין בזה. יש לכם בעייה יסודית של תקשורת לקוייה, ובמקום לפתור אותה, אתם שוקעים בסיחרור של מחוייבות עמוקה יותר ויותר. מטבח מדהים לדירה לא יפתור לך את הבעיה, אבל הוא מפתה. שבוע נופש לא יפתור את הבעיה, אבל הוא מפתה. אלא שאתם צריכים קודם כל לפתור את הבעיה, אחרת תצטרכו לחלק את המטבח המדהים, וכנראה ממילא להישאר בלעדיו.לכו ליעוץ זוגי, ועכשיו. כל עוד אתם שקועים בשאילה מי יתנצל או יתכופף קודם, שום דבר אחר לא יועיל.
k
לקחתי לתשומת ליבי, תודה.
⌄
(הודעה ללא תוכן)