בן זוג כבוי: איך להזיז אותו מרבצו

תאריך פנייה: 03.01.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
שרון
לא נרדמת בלילה
03.01.2006 • 03:34

הי,אני בת 33 נשואה + 2 בהחלט מאוד שיברתי וזה משגע אותי!!!בעלי מאוד זורם ומוכן לככל פעילות שאני מציעה מאוד חברותי ואומר כי הוא אוהב אותיאך אני כבר לא מרגישה זאת. למרות כל השיחות שלנו הוא משתנה בדיוק ליום וחוזר להתנהג אלי כמובן מאליו מה שאני לא מוכנה לקבל. אנחנו מקיימים יחסם בתדירות ממוצעת של פעמיים בשבוע אבל מה שמפריע לי שאין באמצע שום חיבוקים ושום נשיקות בשום שעות היום וכל ליליה אני הולכת לישון והוא בקושי נותן לי נשקית לילה טוב, האם זה נורמלי? אני מרגישה עדיין צעירה מכדי לקבל יחס כזה מאוד זקוקה ליותר אהבה.אני מרגישה שהוא מאוד עסוק בבעיותיו ולא מתייחס אלי כאישה ולעינייני בצורה שאני הייתי רוצה.אשמח לקבל טיפ

ד"ר אורן חסון
לחשוב איך להזיז את הדוב מרבצו
04.01.2006 • 16:05

שרון יקרה,
עושה רושם שבן זוגך הפך להיות קצת כבוי ביחס למה שהיה, ושהוא פתאום דוב בחורף, במקום אריה באביב. ואולי, כדי לקבל את מה שאת רוצה שהוא ייתן לך, אולי כדאי שתתחילי בנסיון להבין מה עובר עליו, כדי להבין מה כיבה אותו.כרגע, את לוקחת את זה באופן אישי, כאילו זה מכוון נגדך. זה לא בהכרח נכון. יש אנשים רבים שהם אוהבים נוחיות, שהם אוהבים שיגרה, ושהם אוהבים שלא יזיזו אותם אלא אם זה הכרחי. כשאת אומרת לו שזה הכרחי, הוא זז. אחרי שהוא סיים לזוז, הוא חוזר למצב הקודם, כי כך נוח לו יותר.אם את רוצה שהוא יזוז יותר, אז אולי זה לא מספיק לנזוף בו. חפשי מה הוא באמת רוצה, ומה יכול להזיז אותו ממרבצו. יכול להיות שאם תצליחי לתת לו גמול מספיק טוב שימריץ אותו לזוז, הוא יתחיל לזוז מרצונו כדי לקבל את הגמול הזה, גם לאחר שעות עבודה מאומצות.במילים אחרות, שרון, אני שולח אותך להתחיל לחשוב, כדי לעשות דברים אחרת. העובדה היא שמה שעשית עד עכשיו עבד, אבל לא מספיק טוב.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083