ביטחון עצמי ויחסים - עצות

תאריך פנייה: 21.01.2011 מס׳ הודעות: 4
חיפוש נושא
יער
רוצה שיתלהבו מאשתי.
21.01.2011 • 12:55

אני מאוד אוהב את אשתי וכו', אבל נורא מציק לי שאני רוצה לקבל עליה כל הזמן מחמאות. ודווקא בקשר לגוף שלה (מחמאות בקשר לאישיות שלה אין לי צורך לשמוע. בעצם, אני גם שומע כל הזמן.).אני רוצה שהיא תתלבש בצורה מאוד חושפנית, והיא מאוד דתית וצנועה ולא יכולה להתלבש ככה כשאחרים רואים (בבית כן).אני יודע שזה קצת ילדותי, ובאופן כללי אין לי בעיות בביטחון העצמי בקשר לאשתי. אני גם בטוח שיש לי אישה טובה ויפה, ואנחנו מדברים על הכול פתוח (גם את השאלה הזו אנחנו כותבים ביחד).אבל הנושא הזה נורא מציק לי, ואני מרגיש שחסר לי משהו ברוגע המיני בגלל שחסר לי הגירוי הזה של התלהבות של אנשים.

ד"ר אורן חסון
לך בדרכך, בבטחון
22.01.2011 • 10:32

יער יקר,
כן. זה קצת ילדותי. וסלח לי על ההשוואה, אבל איך אתה מתמודד מול חברים ובני משפחה הבאים אליך הביתה, ועושים השוואה של גודל הפלאזמה שיש לך בבית עם זה שלהם, או עם גודל המכונית, או מהירות המחשב הנייד שלך? האם אתה מצליח לומר לעצמך: טוב, אבל אין לי כסף, וזה מה שאני יכול להרשות לעצמי? וזה עובד?זו אשתך ואתה אוהב אותה. כאשר אתה זקוק לחיזוקים מאחרים, זה אומר שאתה בעיקר לא בטוח בעצמך וביכולת השיפוט שלך. זה הדבר שאותו אתה צריך ללמוד. ואם זה באמת מפריע לך באופן מהותי, לך לטיפול פרטני, כדי לקבל יותר בטחון בדרך שלך. והקשב לפראנק סינטרה:I did it my way!

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083
יער
לך בדרכך, בבטחון
22.01.2011 • 23:30

אולי לא הגדרתי את עצמי מספיק טובזה לא שאני לא בטוח בעצמי, יש לי ביטחון עצמי (כל מי שמכיר אותי יעיד על זה) ואני רגוע, אבל כמו שבכל דבר אחר כשיש לי דבר טוב אני נהנה להשתתף בזה עם חברים ולהתלהב מזה ביחד, כאן אני מרגיש שיש לי משהו 'שווה' שאף אחד אחר לא רואה, ואני מרגיש שזה מפריע לי בהתלהבות שלי. אני מסכים לפרגן גם לאחרים ולהשתתף בשמחתם בדברים אחרים, אבל כאן אי אפשר.זה משפיע על המיניות שלי, כשאנחנו מקיימים יחסים אני מרגיש צורך לפנטז כאילו אנשים אחרים רואים אותה חשופה כדי להתעורר מינית.נ.ב. אני אוהב מאוד לקרוא את התשובות המאוד אנושיות שלך.

ד"ר אורן חסון
פנטזיות מיניות
23.01.2011 • 00:33

יער יקר,
חשבתי שאתה רואה את הדברים כך, ובכל זאת, למרות מה שכתבת, אני לא בטוח שאתה רואה את הדברים לגמרי נכון. אבל הייתי ממליץ לך, אם כך, ללכת לטיפול מיני, כי אתה מדבר בעיקר על פנטזיות מיניות, וכדאי שתבדוק את הצרכים שלך, ואת הסיבות להם ובעיקר את הטיפול בהם, שם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083