בטחון בזוגיות: טיפים לבני זוג צעירים

תאריך פנייה: 09.03.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
ספיר
הוא אומר שזה מאהבה
09.03.2006 • 22:55

לד"ר אורן שוב שלום,אני חוזרת אליך בתגובה למה שכתבת לי ואני רוצה להודות לך מקרב לב על תשובתך היא עזרה לי במעט לטווח הקצר של השבוע הנוכחי ואני בטוחה שתעזור לטווח הארוך ולהמשך, אני בטוחה שהוא יודע עד כמה אני אוהבת אותו אני לא מחסירה ממנו את ההצגות האלה וזה באמת מכל הלב שלי אליו. יכול להיות שקינאה כזאת היא טיבעית בגילנו אבל היא די מפריעה לי ואני חוששת בגללה להמשך הקשר למרות שאני לא רואה בה אופציה לכך שתגרום לנו להפרד רק בגלל דבר שטותי וחסר משמעות.אני וחבר שלי ניהלנו שיחה רצינית היום על הקשר שלנו כל אחד אמר מה שיש לו להגיד ועד כמה אנחנו אוהבים אחד את השני, ושאלתי אותו למה הוא כל הזמן "חרד" לקשר וחסר ביטחון כלומר כל הזמן שואל אם יש לי מישהו אחר ואם אני נפגשת עם בנים שהוא לא מכיר, אז הוא אמר לי: "שזה מדאגה שלא יקרה לי משהו רע ומאהבה רבה אליי ונכון הוא טיפה מקנא מכל בן שמתקרב אליי כי אני בחורה יפה וזה מציק לו שבנים מתקרבים אליי, ואף גם נושקים לי על הלחי"(מנשיקה על הלחי הוא לא עושה סיפור הוא מבין שזה מידידות)תגובתי הייתה: "שאני מבינה שזה מציק לו אבל הוא צריך להבין שאני בחיים לא מחליפה אותו באף אחד כי אני אוהבת רק אותו ואף גבר לא יפריד בנינו".(אפילו קניתי לו מתנה למרות שהיה יום האישה והוא גם הפתיע אותי נורא)תראה יכול להיות שהצלחתי להרגיע אותו וכך גם הוא אמר אבל לי זה לא נראה בכלל זה נראה כאילו הוא הבין את מה שאמרתי לו אבל לא הפנים את זה ואז זה יחזור בשנית..אני רוצה לדעת איזה עוד דרכים יש להרגיע אותו וקצת להוריד את זה מהמחשבות שלו, איך אני יכולה לדעת אם זה באמת עובד עליו ומה עובד עליו אם תוכל לפרט לי יותר בבקשה אודה לך!!!תודה מראש, ספיר

ד"ר אורן חסון
מאהבה, ומפחדים
10.03.2006 • 00:45

ספיר יקרה,
את פועלת נכון כדי להרגיע אותו, וכדי לחזק את הבטחון שלו. היתר צריך להגיע עם הזמן והבשלות. זה לא דבר שעובר ברגע, וגם בטחון עצמי או בטחון בזוגיות אינו מגיע ברגע, ובעיקר כאשר אתם צעירים וחסרי נסיון.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083