בחירה במשמעות לחיים: טיפים לזוגיות
נינוש
הרבה מריבות עקב בעיות כלליות
⌄
אני ובעלי נשואים שש שנים יש לנו 2 ילדים קטנים לצערי האהבה והתשוקה נעלמה עקב מריבות בגלל בעיות כלכליות יש לציין שאנחנו לא מוצאים על מוטרות וכאלה רק על יי היום יוםהמריבות מגיעות ליכלוך קשה של כביסה שלא קשורה בכלל מה לעשות אייך אפשר לא להכניס את התשוקה והזוגיות לעיינן הזה מה עושים
ד"ר אורן חסון
בחירה של משמעות לחיים
⌄
נינוש יקרה,
מאד קשה להפריד בין דבר לדבר. היכולת המופלאה הזו תלויה בך. ביכולת שלך לקחת את האכזבה מאורח חייך, ולומר לעצמך: זה מה שיש. כלכלית, אין לנו יותר, ואנחנו בלחץ.אבל... אני לא הולכת לתת ללחץ הזה לקלקל לי את החיים. יש לי שני ילדים קטנים, שמגיע להם אהבה, ובית חם. יש לי אותי, שמגיע לי להיות הכי מאושרת בעולם.יש לי בעל שאהבתי, ואני רוצה לאהוב אותו כמיקודם, ולעזור לו להרגיש טוב איתי ועם הילדים. ואני רוצה לאפשר לו לאהוב אותי יותר. וזה אומר להפסיק לכעוס על מה שהוא היה יכול לעשות ולא הצליח. לזכור שכוונותיו היו טובות, ולחזק אותו ולהתקרב אליו, במקום לבקר ולשפוט ולהתרחק. ואם יהיה לו טוב, יהיה גם לך טוב.אנחנו חיים בעולם תחרותי, שבו מי שיש לו יותר, מי שיש לו מותגים, מסך 45 אינצ'ים, מבלה לפחות פעם בחודש בצימר, ולוקח את הילדים לפסטיבלים הכי יוקרתיים, נחשב כמי שמצליח בחיים. ומי שלא יכול, מחשיב את עצמו ככשלון, ומבכה את חייו. אני מכיר, מעצם המקצוע שבו אני עובד, זוגות ובודדים רבים שיש להם הכל, לכאורה, וקשה להם, והם אומללים. ואני מכיר זוגות שיש להם מעט מאד, והם מאושרים, כי הם יודעים למצות את מה שיש להם, ולא לבכות על מה שחסר להם. זו בחירה שלך, נינוש. לא קל לעשות אותה. אבל זו בחירה שלך.