אתרי הכרויות: לא רק גרוי מיני

תאריך פנייה: 22.06.2005 מס׳ הודעות: 3
חיפוש נושא
ענת
אינטרנט
22.06.2005 • 05:46

שלום רב,
ברצוני לדעת מה זה אומר כשהבעל משוטט באתרי אינטרנט של היכרויות, ואיך מתמודדים מתמודדים עם הנושא?

ענת
הוספת רקע למקרה
22.06.2005 • 10:52

שכחתי לציין שאני בת 27, בעלי בן 29 ואנחנו נשואים כשנתיים.יש לנו ילד בן 9 חודשים.בעבר כבר גיליתי שהו משוטט באתרים האלה, כשהוא רושם שם שהוא רווק.דיברתי איתו על הנושא, והוא טען שהוא עושה זאת סתם בשביל הכיף ולא יותר מזה.הוא הבטיח לי שהוא יפסיק עם זה.היום כשדיברתי איתו שוב על הנושא הוא טען שהוא רק מביט באתרים האלה לצורך גירוי מיני.גיליתי את הנושא לבד תוך שיוט באינטרנט.האם הוא עושה זאת כדי לקיים יחסים עם בנות מחוץ לנישואין?יש לציין גם שעד כמה שידוע לי היחסים שלנו טובים מאוד. אין ביננו ויכוחים. היחס הבינאישי שלנו נהדר. יחסי המין קצת ירדו מאז הולדת הבן (אבל ממש קצת)

ד"ר אורן חסון
לפתוח ביחד
22.06.2005 • 17:59

ענת יקרה,
תשובה עקרונית, ראי תשובתי למירב שתי שאלות למטה. תשובה פרטית היא שאתרי הכרויות אינן למטרות גרוי מיני נטו, כי לזה יש אתרים פורנוגרפיים מתאימים יותר, אלא למטרות הכרות. המסקנה צריכה להיות שלך.יכול להיות שהיחסים ביניכם אינם טובים דיים, ושיש לו חסכים. עצם העובדה שהוא לא פתוח להסביר לך אותם מאיימת עלייך, ואולי בצדק. למען הבטחון האישי שלך, כדאי שתבדקו ביחד מהם אותם חסכים, ואם אתם לא מצליחים לפתוח הכל ביחד, לעשות זאת בסיוע מקצועי. ולפעמים יפה שעה אחת קודם.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083