ארכיון פורום - הבנת נכון
לי
המשך לשאלה
⌄
ד"ר נכבדתודה על תשובתך (וזו הזדמנות לציין את עבודתך כאן לשבח) אך אני רוצה לוודא שהבנתי את כוונתך כי הכותרת קצת הבהילה אותי, כתבת: סימנים של חוסר אהבה (בתשובה לשאלה שלי מיום 11.06.06 עם הכותרת עצה.) זה מה שענית לי :"לי יקרה,יש לשניכם כנראה נטייה לדרמות. ארוחה משפחתית יוצרת רשמיות של יחסים, כי יש הצגה רשמית בפני בני המשפחה, אבל הדרך משם לנישואים ארוכה. מצד שני, גם הגישה של 'אם הוא אוהב באמת, אז אין מוקדם מדי, ואין לא מוכנים', גם היא טוטלית מדי, ומאד לא גמישה, כי היא לא מאפשרת ראייה של אילוצים וצרכים אחרים. וכשאנחנו עושים בחירות (לעשות משהו כזה או אחר), אנחנו צריכים להתחשב גם באילוצים האחרים. ויכול להיות שהטוטליות שלך מגיעה מכך שאת חרידה שהוא ישאיר אותך לבדך, ומחפשת סימנים של חוסר אהבה גם במקומות שהם אינם."מה שאני מבינה מכך זה שאני קצת פרנואידית וקיצונית ולא באמת כי יש סיבה אלא סתם. אני מניחה שהתכוונת לומר שזה שהוא עוד לא מוכן זה לא אומר שהוא לא אוהב אותי ואין צורך להיות קיצונית. וצדקת בהחלט : שנינו כאלה דרמטים..תמיד. כל אחד נלחץ בקלות-זה חסרון שלשנינו יש אותו. אבל אנחנו ביחד מנסים להרגע כל אחד בדברים המלחיצים אותו. האמת היא שהוא מגיב יפה כי מאז שהפסקתי להציק לו על זה הוא הרבה יותר רגוע ויוזם בעצמו דברים שמקדמים את הקשר והמחוייבות.תודה רבה :)
ד"ר אורן חסון
הבנת נכון. היי רגועה ומאושרת... :-)
⌄
והכותרת, אגב, יועדה להפנות תשומת לב מיוחדת לקטע שציטטת.