איך להתגבר על אכזבה ומתחילה מחדש

תאריך פנייה: 25.03.2006 מס׳ הודעות: 2
חיפוש נושא
מור
אהבה נכזבת
25.03.2006 • 10:18

שלום,
אני לא יודעת מאיפה להתחיל מרוב שכ"כ קשה לי עם זה....לפני שנתיים התחלתי מערכת יחסים עם ידיד של אחותי.כיום הוא בן 25. יש לציין שאחותי לא יודעת דבר על היחסים בנינו.בשנה הראשונה למערכת היחסים לא כ"כ התלהבתי מהעניין אךהוא לא הרפה ממני והמשיך להלהיב אותי בכל המעשים והדיבורים שלו.התאהבתי בו... מאוד... נמשכתי אליו בטירוף...יש לציין שהוא לא יודע להחצין רגשות... הוא אף פעם לא אמר שהוא אוהב אותי.הוא ידע להלהיב אך ורק במילים יפות.לפני חודשיים בערך שכבתי איתו (הפעם הראשונה שלי) ואני מרגישה שאני כ"כ אוהבת אותואך הוא אוהב אותי רק שאני איתו במיטה אח"כ הוא שוכח אותי לגמרידיברתי עם כולם וכולם אמרו לי את אותה דעה עליו שהוא פשוט מנייאק אחד גדול (סליחה על הביטוי).החלטתי לעזוב אותו ולנסות לשכוח. למרות שדיי קשה.אמרתי לו שיש לי חבר כדי שיעזוב אותי לנפשי.אך הוא לא.הוא כל הזמן שואל עליו... אתמול הוא התעצבן ואמר "מאז שיש לך את ההוא את לא שמה עליי"... אני לא מבינה מה הוא רוצה... הוא באמת התעצב וכל הזמן תחקר אותי מהיכן הוא... איך הסקס איתו... לאן הגענו... לא עניתי לו... הוא התעצבן וניתק...אז אני לא מבינה אותו... מה הוא רוצה ממני... הוא רוצה אותי בשביל הסקס או בשביל להיות איתו? אני מרגישה שהוא רוצה אך ורק את הגוף שלי לא אותי.קשה לי להתאהב שוב. כל פעם שמנסים להתחיל איתי אני אומרת שאני תפוסה..אוף מה קורה לי??? :( אני כ"כ רוצה לשכוח אותו אך לא מצליחה!!!

ד"ר אורן חסון
גבר שהכזיב, ולא יודע לאהוב
26.03.2006 • 00:10

מור יקרה,
אני מניח שאם את מרגישה שהוא רוצה את הגוף שלך, זה כנראה נכון. התאור שלך את היחסים ביניכם גם הסביר יפה מדוע את מרגישה כך.קודם כל, כדי להתאהב שוב, כדאי שתפסיקי להגיד שאת תפוסה כשאת לא, כשמתחילים איתך. מן הסתם, זה מקשה להתאהב מחדש, לא? אחר-כך, כדאי שתתחילי לתכנן את העולם שלך בלעדיו, ולתכנן מתי תתחילי לצאת עם בחורים חדשים (בקרוב), ומתי אולי להרגיש מוכנה לצאת קבוע עם מישהו, ומתי להתאהב. גם אם לא תצליחי להגשים את התוכניות במדוייק, הן יכולות להועיל לך להתגבר על הבחור הזה. וחשוב גם שתפסיקי להיות איתו בקשר. חפשי לך תוכן בחיים, שימלא לך את החלל הזה שנוצר, ועשי משהו עם עצמך – עבודה/לימודים/חברות/יציאות/שיחות עם בני משפחה קרובים, וכן הלאה.

בברכה,
ד"ר אורן חסון – מטפל זוגי ואישי
אתר הבית: orenhasson.com
טלפון: 050-6000083