איזון בין ילדה, סקס ויחסים
מרינה
לולאה אינסופית
⌄
שלום רב,
אני ובעלי נשואים בסה"כ שנתים וכבר הגענו לאיזו שהיא לולאה אינסופית ביחסים שלנו. עיקר הדברים הוא: הוא צריך יחסי מין בשביל להיות שפוי ואני צריכה להיות שפויה בשביל לקיים יחסי מין.יש לנו ילדה מקסימה בת שנה ושבע. בעלי עד לפני כשבועיים היה מאוד עסוק בעבודה ובלימודים כך שרב הטיפול בילדה היה עליי והיא מואד נקשרה אליי וכל דבר היום זה: אמא אמא אמא. בשבועיים האחרונים הוא מבלה איתה יותר ומשתדל לעזור לי, אך עדיין רב העומס הוא עלי בין אם זה להשכיב אותה לישון או לקום בלילה.חשוב לציין כי אני אמא מאוד לחוצה ביחס לילדה ומאוד קשה לי לסמוך על מישהו גם אם מדובר בסבתא או סבא של הילדה. איך שאני רואה את זה הם פשוט לא מצליחים להיות מספיק אחראיים בין עם מדובר על מחבת חם או שקית או חוט מסביב לצוואר שיכולים להיות מאוד מסוכנים בגיל כזה.אני מגיעה הביתה מעבודה יחסית מאוחר ואז משתדלת להעביר איתה כמה שיותר זמן ובקיצור בסוף היום אני גמורה לגמרי.בעלי נותן לי את הזמן להעביר עם הילדה והולך לחדר ובכך נוצר מצב שגם בזמן הזה אין ביננו תקשורת.בלילה אני כבר מותשת לגמרי ואין לי את האנרגיה לקיום יחסי מין. מצד שני בעלי שואב אנרגיה מיחסי מין. אנחנו מקיימים יחסים לעיתים מאוד מאוד רחוקות וזה פוגע מאוד ביחסים ביננו.יש לי חשק למין רק בדרך כלל אין לי את הכוח. בגלל שאני כל הזמן כביכול מתנגדת בעלי טוען שלאט לאט נמשך אלי פחות ופחות. ודווקא כל השיחות והמריבות בנושא מורידים לי את החשק.מה עושים? איך יוצאים מהלולאה הזאת?תודה רבה
ד"ר אורן חסון
לסמוך על אחרים למען הילדה
⌄
מרינה יקרה,
עושה רושם שאת נמצאת בין הפטיש לסדן: או יותר עם הילדה, ועם פחות סקס ולכן יחסים פחות טובים עם אישך, או פחות זמן עם הילדה, יותר זמן להתאוששות, ולכן יותר סקס ויחסים טובים יותר עם אישך, על חשבון הסיפוק שלך עם הילדה. עניין של מאזן... נסי, אוליגם למען הילדה, לסמוך על אחרים, אחרת את עלולה להישאר איתה לבד.